عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان

تروئیکای اروپا: به نهایی کردن توافق در وین نزدیکیم

تروئیکای اروپا: به نهایی کردن توافق در وین نزدیکیم انگلیس، فرانسه و انگلیس در بیانیه‌ای مشترک در جلسه شورای حکام آژانس اتمی مدعی شده‌اند طرف‌ها به نهایی کردن توافق در مذاکرات وین بسیار نزدیک هستند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 08
کد خبر: ۱۲۵۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر انگلیس، فرانسه و انگلیس در بیانیه‌ای مشترک در جلسه شورای حکام آژانس اتمی مدعی شده‌اند طرف‌ها به نهایی کردن توافق در مذاکرات وین بسیار نزدیک هستند.

این سه کشور بدون اشاره به اقداماتی که لازم است کشورهای غربی در خصوص برجام انجام دهند از ایران خواسته‌اند با انجام پاره‌ای اقدامات برای «اجرای مجدد» توافق هسته‌ای مهیا شود.

در این بیانیه آمده است: «ما با نگرانی خاطرنشان می‌کنیم که از زمان آخرین نشست شورای حکام در ماه نوامبر ایران پیشبرد برنامه هسته‌ای خود را از طریق توسعه ذخائر اورانیوم غنی‌شده خود و انجام دادن فعالیت‌هایی که باعث ایجاد دانش دائمی و برگشت‌ناپذیر می‌شود ادامه داده است.»

در بخش دیگری از این بیانیه با اشاره به مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین آمده است: «سه کشور اروپایی ۱۱ ماه است که مشغول انجام مذاکراتی فشرده با ایران بوده‌اند. ما اکنون به نهایی کردن توافقی که جدی‌ترین و فوری‌ترین نگرانی‌های منع اشاعه‌ای ما را رفع می‌کنیم بسیار نزدیکیم.»

در ادامه آمده است: «چنین توافقی برنامه هسته‌ای ایران را به محدوده‌های برجام برمی‌گرداند و همچنین تدابیر شفافیت‌ساز آزانس اتمی و اجرای پروتکل الحاقی از سوی ایران را احیا می‌کند.»

در ادامه این بیانیه تصریح شده است: «میزان پیشرفت در برنامه هسته‌ای ایران به معنای آن است که این توافق نمی‌تواند برای مدت نامعلوم روی میز باشد. پنجره فرصت رو به اتمام است. ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم همین حالا تصمیم‌های لازم را برای جمع‌بندی این توافق اتخاذ کنند و از روسیه هم می‌خواهیم شرایط جدید برای خاتمه بخشیدن به توافق اضافه نکند.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار